• Novato
Magnetice Mici de Tabla pentru Copii, față-Verso Mici, Albe, table pentru Studenți, 8.2 x 11.8 Inch Uscat Șterge Lapboard cu Markeri & Radiere de Aelfox (1 Pachet)

Magnetice Mici de Tabla pentru Copii, față-Verso Mici, Albe, table pentru Studenți, 8.2 x 11.8 Inch Uscat Șterge Lapboard

Rating 
RON 13.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Personal & Mobile Lapboard】Această 8.2"x 11.8" tabla este ușor, foarte la îndemână, și se potrivește de minune pe tur sau birou.Mare pentru o școală on-line, birou, bucatarie, meniu de utilizare, sau doar utilizarea de zi cu zi să noteze memento-uri.Mare Cadou La Alegere. 【Siguranță Colt si Bine Construite】Acestor copii uscat șterge placi sunt încadrate cu colorate de plastic tăiate, pentru a proteja copiii de a fi rănit și bord de la care se încadrează în afară.Realizate din material sigur, non-toxic și fără miros, care este potrivit pentru copii graffiti și sau meniuri de zi cu zi. 【Față-Verso & Magnetic】magnetic Cu caracteristică, față-verso, tablă magnetică este mare pentru copii să scriu și practicarea ortografie cu litere magnet.Radiere și markeri magnetic rămânem la bord și nu se va pierde. 【Netedă și Șterge și Începe Peste】rezistente la pete și suprafață netedă face scris și ștergîndu-o foarte ușor, neted scris experiență și nu există nici reziduale marcarea lăsat în urmă.Și funcționează bine cu cele mai multe markere uscate. 【Ce Ai】1 x Colorate Magnetic uscat șterge placi pentru Copii, 4 x markere uscate, 1 x radiera.

Despre produs

Alegerea clientului