• Novato
BI-DTOOL Singur GRĂTAR Ușa de Acces Inoxidabil 304 Usi pentru Interior/Bucătărie în aer liber, în aer liber, Dulap, Barbeque Grill sau GRĂTAR Island(17 W x 24 H)

BI-DTOOL Singur GRĂTAR Ușa de Acces Inoxidabil 304 Usi pentru Interior/Bucătărie în aer liber, în aer liber, Dulap, Barbeque

Rating 
RON 191.98

Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

ÎNCASTRAT MÂNER UȘĂ : ascuns design face în aer liber, acces la bucatarie usa arata mai bine si reduce sansa de accidentale vânătăi.De asemenea, acesta oferă o mai bună simt mână și nu trebuie să se aplece atât de greu să funcționeze.MATERIALE ȘI de ÎNALTĂ CALITATE : accesul inoxidabil ușile sunt făcute de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304.Acest lucru ne face grătar uși din oțel inoxidabil are o duritate excelentă și nu este ușor de erodat.Urme sau pete de stânga, când de curățare.Nu colțuri ascuțite design protejeaza siguranta utilizatorilor.MODA nu trebuie să se aplece atât de greu să funcționeze.Noastre GRĂTAR ușa de acces din oțel inoxidabil este conceput cu Pre-forate cadru gauri pentru instalare ușoară.BI-DTOOL ușile de Acces sunt realizate de înaltă calitate 304, rezistentă la rugină, din oțel inoxidabil, 45 de grade design fără sudură și fără colțuri ascuțite.Acesta poate fi curățat bine, fără urme sau pete.Comparativ cu alte 1,2 mm materiale BI-DTOOL 1.5 mm grosime, din otel inoxidabil mult mai robust și durabil.Magnetic puternic de adsorbție de magneți pe partea de sus și de jos a ușii păstra inoxidabil ușă într-o strâns.Se poate permite aceste cadre pentru a se potrivi în orice design perfect, cum ar fi în interior sau în aer liber, gratare, marmura, ciment și alte sobe în funcție de preferințele dumneavoastră.Vă rugăm să ștergeți din oțel inoxidabil exterior usi de bucatarie curat cu apă pentru a se asigura nu există nici pete de mancare sau alte chestii lipite pe usi.Dacă orice urmă de coroziune este reperat, vă rugăm să folosiți rust remover pentru a curăța și de a o menține. 304 construcții din oțel inoxidabil ca material neted poate fi curățat bine cu urme sau pete de stânga.Ansamblu de argint aspect luminos si elegant finisaj, vă permit să experiență un hotel modern superior de calitate a vieții.Mai puține șanse să crape pe la colțuri pentru durabilitate îmbunătățită. 31" W x 24" H. 24" W x 24" H. 17" W x 24" H. BI-DTOOL bucătărie în aer liber, cabinetul a prezentat construcția durabilă din oțel inoxidabil pentru a rezista la exterior elemente și un unic, complet rotunjit conice de design pentru a spori rezistenta si durabilitate.Aceste inoxidabil de calitate grill ușile duble sunt căptușite și accentuate cu mânere încastrate.Duble uși din oțel inoxidabil sunt soluția perfectă de depozitare pentru orice bucătărie în aer liber!. 304 construcții din oțel inoxidabil ca material neted poate fi curățat bine cu urme sau pete de stânga.Ansamblu de argint aspect luminos si elegant finisaj, vă permit să experiență un hotel modern superior de calitate a vieții.Mai puține șanse să crape pe la colțuri pentru durabilitate îmbunătățită. 3 dimensiuni de uși pot fi alege : . 31" W x 24" H24" W x 24" H17" W x 24" H.

Despre produs

Alegerea clientului